حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بازداشت زن روس به ظن جاسوسی برای اوکراین

سرویس امنیت فدرال روسیه (اف‌اس‌بی) روز سه شنبه (امروز) از خنثی سازی حمله تروریستی به شهر «اوگلیچ» این کشور و بازداشت یک زن ۳۶ ساله روس به اتهام همکاری با سرویس اطلاعات اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که جنگ روسیه و اوکراین ادامه دارد، مهم‌ترین نهاد اطلاعاتی-امنیتی مسکو اعلام کرد که تدارک کی‌یف برای حمله تروریستی در خاک روسیه را خنثی کرد.

 

منابع رسانه‌ای از مسکو خبر دادند که سرویس امنیت فدرال روسیه با انتشار یک بیانیه اعلام کرد که از تدارک برای حمله تروریستی در شهر «اوگلیچ» در منطقه «یاروسلاول» فدراسیون روسیه ممانعت به عمل آمد.

 

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، این نهاد اطلاعاتی همچنین خبر داد که یک زن اهل روسیه بازداشت شد؛ کسی که متهم است به دستور سرویس جاسوسی اوکراین، اطلاعاتی درباره یک تاسیسات زیرساختی حیاتی روسیه جمع آوری کرده بود.

 

مقام‌های روسیه تنها به گفتن این جمله که این خانم متولد سال ۱۹۸۷ است، بسنده کردند و از گفتن جزئیات بیشتر درباره این شهروند روس که به جاسوسی متهم شده، خودداری کردند.

 

در بیانیه سازمان امنیت فدرال روسیه آمده که این زن «به دستور سرویس‌های ویژه اوکراین، اطلاعات یکی از تأسیسات زیرساختی حیاتی در منطقه یاروسلاول را با هدف انجام یک حمله تروریستی جمع‌آوری و مخابره کرد».

 

به گفته مقام‌های روسیه، وسایل ارتباطی از فرد بازداشت شده ضبط شد که حاوی مکاتبات او با «هماهنگ کننده اوکراین» برای ارتکاب جنایت برنامه ریزی شده در داخل روسیه بود.

 

بنا بر گزارش رسانه‌های روسیه، برای این شهروند روس یک پرونده طبق قانون کیفری فدراسیون روسیه که درباره آماده سازی برای ارتکاب یک اقدام تروریستی است، تشکیل شده و در صورت تایید این اتهام، احتمال حبس این زن تا ۱۰ سال وجود دارد.

 

سرویس امنیت فدرال روسیه طی ماه‌های اخیر بارها، سرویس اطلاعاتی و جاسوسی اوکراین را به توئطه و تدارک برای انجام حملات تروریستی در داخل خاک روسیه متهم کرده است.

 

ششم جولای (پانزدهم تیر ماه) بود که سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد یک ساکن شهر «تیومن» این کشور به دستور «واحدهای نظامی اوکراین» سعی داشت خود را در یک ایستگاه انتقال گاز در منطقه «ایستسکی» روسیه منفجر کند اما در درگیری با نیروهای امنیتی کشته شد و ناکام ماند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار